Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Ir o contido principal
  • Galego
  • Castellano
  • English
logo pescadeRias, ¿de onde se non?
Consellería do Mar
logo pescadeRias, ¿de onde se non?
  • Galego
  • Castellano
  • English
  • Que é pescadeRías?
    • Como ser unha entidade certificada?
    • Como ser unha entidade adherida?
    • Para que serve?
    • Onde podo atopar o código?
    • Preguntas frecuentes
    • Vídeo promocional
    • Vídeos 360
    • Política de privacidade da APP
    • Boletín
  • Entidades certificadas
    • Lonxas e centros de primeira venda
    • Centros de depuración / expedición e cetáreas
    • Distribuidores
    • Empresas de transformación
    • Mapa de localización
  • Entidades adheridas
    • Restaurantes
    • Peixerías
    • Tendas online
    • Mapa de localización
  • Produtos da marca
    • Que produtos me ofrece a marca?
      • Peixes
      • Bivalvos
      • Crustáceos
      • Cefalópodos
      • Equinodermos
      • Gasterópodos
      • Algas
      • Antozoos
    • Onde podo atopar produtos da marca?
  • Novas
  • Receitas
    • Enviar receta
    • Buscador de receitas
  • Contacto
Consellería do Mar

Main navigation

  • Que é pescadeRías?
  • Entidades certificadas
  • Entidades adheridas
  • Produtos da marca
  • Novas
  • Receitas
  • Contacto
  1. Inicio
  2. Receitas
  3. Receitas de Robaliza

Main navigation - Receitas

  • Enviar receta
  • Buscador de receitas

Receitas para...

  • Piarda común
  • Ostra
  • Sanmartiño
  • Prago
  • Xouba
  • Zamburiña
  • Bonito do norte
  • Ortiga de mar
  • Peixe sapo
  • Muxos
  • Ameixón
  • Algas NP
  • Xurelo
  • Peixe porco
  • Maragota
  • Abadexo
  • Escachos
  • Lumbrigante
  • Sargo común
  • Pota común
  • Salmonete de rocha
  • Lamprea
  • Percebe
  • Lura
  • Linguado
  • Volandeira
  • Ameixa fina
  • Raia
  • Ourizo
  • Sardiña
  • Pescada
  • Centola
  • Robaliza
  • Navalla
  • Choco
  • Xarda
  • Berberecho
  • Vieira
  • Polbo
Robaliza a baixa temperatura con escuma de pataca e castaña escabechada
Robaliza a baixa temperatura con escuma de pataca e castaña escabechada
Robaliza ao forno
Robaliza ao forno
Sashimi de robaliza
Sashimi de robaliza
Robaliza pescadeRías ao lombo
Robaliza pescadeRías ao lombo
Robaliza ao lombo
Robaliza ao lombo
Facebook Twitter Youtube Instagram

Co apoio de

Logo Unión Europea

Logo CopyrightXunta de Galicia. Información mantida e publicada na internet pola Consellería do Mar.

Atención á cidadanía | Accesibilidade | Aviso legal | Mapa do portal | Contacto