Bloody Mary de berberechos pescadeRías

INGREDIENTES
- 1 lata de berberechos pescadeRías grandes ao natural
- auga dos berberechos pescadeRías
- 10 cl de zume de tomate
- 4 cl de zume natural de pomelo
- 3 cl de zume natural de limón
- 2 follas de xelatina
- un chisco de pementa branca
- un chisco de pementa de caiena seca
- un chisco de Wasabi en po
- un chisco de sal Maldon
- 4 cl vodka
- 2 cl de Martini rosso
- 1 cl salsa Lea Perris
- 3 gotas tabasco
Engadir os zumes e destilados, mesturar e condimentar coas especias elixidas. Mesturar todos os ingredientes e remover nun vaso alto, arrefriar e mesturar con xeo. Remover ben ata que colla a textura desexada. Con 2 cl de vodka facemos xelatina, engadíndolle 2 follas deshidratadas e diluídas en auga. Deixamos callar no frigorífico. Cos outros 2 cl de vodka facemos escuma nun sifón. Mesturamos nun vaso alto con xeo todos os ingredientes, agás o vodka.
Final e presentación
Nunha copa poñemos os zumes, enriba a xelatina de vodka cortada en cadradiños, a escuma de vodka e decoramos cos berberechos pescadeRías.