FacebookTwitter

Mero escuro

Mero escuro Ilustrador/a: Elisabet García Aires

É o mero máis coñecido das costas da península. Distribúese dende Inglaterra ata Sudáfrica. Pode alcanzar tamaños de 1,5 metros de lonxitude. É un peixe litoral de fondos rochosos que pode atoparse entre os 5 e os 400 metros de profundidade. Captúrase con palangres, liñas ou trasmallos.

Details of species

  • FAO code: GPD
  • Scientific name:Epinephelus marginatus
  • Galician name: Mero escuro
  • Spanish name: Mero
  • Biological group: Peixes
Mero escuro
  • Minimum size:
  • Measurement Method: O tamaño medirase desde a punta da cabeza ata o extremo da aleta caudal