FacebookTwitter

Rapapelo imperial

Rapapelo imperial Ilustrador/a: Elisabet García Aires

Especie de corpo ovalado e delgado cos ollos na parte esquerda, moi próximos entre si. O tamaño mínimo é de 25 centímetros. Vive en fondos de area e lama ata 350 m de profundidade. A reprodución, aínda que pode ter lugar durante todo o ano, é máis frecuente na primavera. Atópase no Atlántico dende Escocia ata Angola e tamén no Mediterráneo.

Details of species

  • FAO code: RLI
  • Scientific name:Arnoglossus imperialis
  • Galician name: Rapapelo imperial
  • Spanish name: Peluda imperial
  • Biological group: Peixes
Rapapelo imperial
  • Minimum size:
  • Measurement Method: O tamaño medirase desde a punta da cabeza ata o extremo da aleta caudal