Navallas mariñadas ao té con cítricos

FacebookTwitter
Navallas mariñadas ao té con cítricos
INGREDIENTES
  • 20 navallas pescadeRías
  • 200ml de infusión de té
  • 16ml zume de limón
  • 16ml zume de laranxa
  • Coéngos e rúcula
  • Aceite de oliva virxen extra
  • 20ml de salsa de soia
  • 10ml de vinagre de mazá
  • Sal Maldon

Elaboración

Abrimos as navallas pescadeRías ao vapor, descascar  e reservar.

Á infusión de té, engadimoslle o zume de laranxa e limón e nesta mesma  mestura, poñemos as navallas pescadeRías a mariñar durante 3 horas.

Facemos  unha vinagreta co aceite de oliva, a salsa de soia e o vinagre de mazá e probamos para comprobar que os sabores estean equilibrados.

Presentación

Nun plato  fondo poñemos a rúcula e os coéngos. Por enriba dispoñemos as navallas pescadeRías mariñadas. Terminaremos aderezando coa vinagreta e por enriba botaremos unhas escamas de sal Maldon.