Vostede está aquí

Receitas

Tartar de ameixón, allo negro e algas

O ameixón é un grande descoñecido da nosa gastronomía que se está comezando a explotar de xeito comercial en algunhas zonas de Galicia. O chef José Manual Mallón elaborou en directo esta preparación na última edición de SALIMAT-ABANCA durante a cata “O Mellor da Nosa Pesca Artesanal”. 

Ruliños vexetais horta e mar

Para os amantes da comida vexetariana, CriseldaIglesias, chef da Tapería Lecer en Cangas do Morrazo, preséntanos esta sinxela receita na que as algas aportan sabor a mar e incrementan o valor nutricional do prato.

Outro polbo á mugardesa

No Gastrobar O Birrán de Ribadavia, ofrecen cociña tradicional galega, á que lle dan un toque innovador. Nesta liña, a súa chef, EmmaPinal, fainos esta orixinal proposta de polbo á mugardesa co seu toque particular.

Raia

Emma Pinal, chef do Gastrobar O Birrán, no casco vello de Ribadavia, fainos esta proposta sinxela e elegante de preparación de raia.

Se atopas este peixe no teu estabelecemento de confianza, non o dubides e anímate a preparala.

Lamprea frita, costrón de pan de Cea e tomate aromatizado

A lamprea é un dos tesouros da nosa gastronomía que está en tempada os primeiros meses do ano. O chef José Manuel Mallón comparte con nós esta fantástica receita que presentou nun showcooking na feira XANTAR 18, elaborada con lampreas certificadas de A Guarda.

Páxinas