You are here

Recipes

Polbo fritido con conservas en vinagre

A chef Beatriz Sotelo presentou esta sinxela e saborosa receita durante as degustacións que tiveron lugar na XIX Festa do Polbo de Bueu. A foto do prato é de @chemagarciaseijo para www.bluscus.es.

Empanada de Vieira en Texturas

Orixinal versión de empanada con vieiras certificadas, realizada polo chef Manuel Garea nas XVII Xornadas de Exaltación da Vieira de Cambados.

Tartar de ameixón, allo negro e algas

O ameixón é un grande descoñecido da nosa gastronomía que se está comezando a explotar de xeito comercial en algunhas zonas de Galicia. O chefJosé Manual Mallón elaborou en directo esta preparación na última edición de SALIMAT-ABANCA durante a cata “O Mellor da Nosa Pesca Artesanal”. 

Ruliños vexetais horta e mar

Para os amantes da comida vexetariana, CriseldaIglesias, chef da Tapería Lecer en Cangas do Morrazo, preséntanos esta sinxela receita na que as algas aportan sabor a mar e incrementan o valor nutricional do prato.

Outro polbo á mugardesa

No Gastrobar O Birrán de Ribadavia, ofrecen cociña tradicional galega, á que lle dan un toque innovador. Nesta liña, a súa chef, EmmaPinal, fainos esta orixinal proposta de polbo á mugardesa co seu toque particular.

Pages