Sardiñas pescadeRías, ñoquis de queixo de cabra, salmorexo de remolacha e pistacho
INGREDIENTES
- 1 lata de sardiñas pescadeRías en aceite de oliva
Ñoquis de queixo de cabra
- 150 gr queixo de cabra
- 80 gr. de nata
- 2 follas de xelatina
- 80 gr nata semimontada
- Salmorexo de remolacha
- 300 grremolacha
- 100 graceite de oliva
- 50 grvinagre
- 80 grpan
- c/n sal
Praliné de pistachos
- 60 gr pistachos
- 40 gr alcaparras
- 50 gr aceite de oliva
- Pipas de cabaza
- 20 gr pipas de cabaza
- 200 gr aceite de oliva
Ñoquis de queixo de cabra
Quentar o queixo de cabra xunto coa nata. Triturar. Hidratar as colas de peixe e engadilas á mestura. Engadir a nata semimontada cando estea a 50 ºC. Colocar en manga e reservar.
Salmorexo de remolacha
Triturar a remolacha na Thermomix co vinagre e o pan. Agregar pouco a pouco o aceite ata emulsionar o salmorexo. Sazonar, coar e reservar.
Praliné de pistachos
Colocar na Thermomix os pistachos e as alcaparras. Triturar. Agregar o aceite pouco a pouco ata obter unha textura uniforme. Coar e reservar.
Pipas de cabaza
Colocar nun cazo o aceite da oliva a 190 ºC. Fritir as pipas (que non queden marróns). Colocar nunha platina con papel. Reservar.