Vostede está aquí

Vieira afumada ao carballo e loureiro sobre arroz de algas

Rubén González, chef de El Cafetín de Pontevedra, é o creador desta receita cinco estrelas, gañadora de catro premios: Mellor tapa e mellor tapa creativa do “Pontedetapas 2017” e mellor tapa para o xurado profesional e para o xurado popular do concurso “De Tapas por Galicia 2018”.

Moitas grazas por amosarnos como preparala.

                                                                                                                                       

Empanada de Vieira en Texturas

Orixinal versión de empanada con vieiras certificadas, realizada polo chef Manuel Garea nas XVII Xornadas de Exaltación da Vieira de Cambados.

Vieira de outono

Receita 5 estrelas que comparte con nós Miguel González Quintela, chef do Gastrobar Restaurante Sanmiguel en Ourense. Nada menos que a gañadora da III Gala Show Cooking “Mellor cociñeiro de Tapas por Galicia 2016”, celebrada el 4 de xullo de 2017 en Santiago de Compostela. Moitísimas grazas Miguel!!

Vieira con xugo de cebola tostada e fina lámina de touciño

A elaboración da vieira ao forno con cebola picada e pan relado é un dos manxares clásicos da nosa cociña, tan recorrente que ás veces evita que nos atrevamos con outras preparacións. Porto de Cambados S.L., empresa certificada pescadeRías ¿de onde se non? editou un estupendo libro con 35 receitas de prestixiosos cociñeiros que nos ofrecen outras posibilidades.

Mariñar de Vieira á mandarina con pemento de herbón (para 4 pax)

Introducción

Javier Rodríguez Ponte (Taky), Xefe de cociña de Catering Boketé de A Coruña e membro do grupo Nove ofrécenos esta receita.

Páxinas