You are here

Polbo grellado, crema de pataca e lactonesa de pemento

O chef Gerson Iglesias, namorado da súa terra e os seus produtos, amósanos a preparación desta receita cun clásico da nosa gastronomía como protagonista, o polbo.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

En primeiro lugar, cocemos o polbo de xeito tradicional e reservamos.

Polbo fritido con conservas en vinagre

A chef Beatriz Sotelo presentou esta sinxela e saborosa receita durante as degustacións que tiveron lugar na XIX Festa do Polbo de Bueu. A foto do prato é de @chemagarciaseijo para www.bluscus.es.

Outro polbo á mugardesa

No Gastrobar O Birrán de Ribadavia, ofrecen cociña tradicional galega, á que lle dan un toque innovador. Nesta liña, a súa chef, EmmaPinal, fainos esta orixinal proposta de polbo á mugardesa co seu toque particular.

Arroz caldoso de polbo galego

Dende o blog de las cosas del comer proponnos “unha receita sinxela, coa garantía de calidade dos produtos que estamos utilizando e perfecta para desfrutar en familia ou con amigos”. Moitas grazas por compartila con nos e pola confianza nos nosos produtos.

Polbo á prancha con ali-oli

Dende o Restaurante A Centoleira, na praia de Beluso (Bueu), especializados en mariscos,  envíannos esta receita de polbo á prancha de fácil elaboración que luce ben bonita no prato. 

Pages