You are here

Robaliza ao forno

No Restaurante santiagués Don Quijote, levan máis de 30 ofrecendo aos seus clientes unha cociña tradicional galega, con sabores de sempre e respecto ao produto. Esta receita, forma parte da súa carta.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Sashimi de robaliza

Héctor López, chef do Restaurante España, en Lugo, fainos esta exótica proposta para preparar un dos peixes máis deliciosos das nosas costas: a robaliza.  A receita foi presentada durante as II Xornadas de Promoción e Difusión dos Produtos do Mar de Galicia “Do Mar ao Prato”.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Robaliza ao lombo

Introducción

A receita que presentamos ten como protagonista a un dos peixes brancos máis apreciados das nosas rías, especialmente na pesca deportiva: a robaliza pescadeRías. Aínda que a súa preparación máis coñecida é ao sal, aquí recomendamos tamén está outra variante, de moi fácil factura.