Vostede está aquí

Sardiñas pescadeRías, ñoquis de queixo de cabra, salmorexo de remolacha e pistacho Imprimir

Sardiñas pescadeRías, ñoquis de queixo de cabra, salmorexo de remolacha e pistacho
Ingredientes
  • 1 lata de sardiñas pescadeRías en aceite de oliva
  • Ñoquis de queixo de cabra
  • 150 grqueixo de cabra
  • 80 gr. de nata
  • 2 follas de xelatina
  • 80 grnata semimontada
  • Salmorexo de remolacha
  • 300 grremolacha
  • 100 graceite de oliva
  • 50 grvinagre
  • 80 grpan
  • c/n sal
  • Praliné de pistachos
  • 60 grpistachos
  • 40 gralcaparras
  • 50 graceite de oliva
  • Pipas de cabaza
  • 20 grpipas de cabaza
  • 200 graceite de oliva
  • Ñoquis de queixo de cabraQuentar o queixo de cabra xunto coa nata. Triturar. Hidratar as colas de peixe e engadilas á mestura. Engadir a nata semimontada cando estea a 50 ºC. Colocar en manga e reservar.

    Salmorexo de remolacha
    Triturar a remolacha na Thermomix co vinagre e o pan. Agregar pouco a pouco o aceite ata emulsionar o salmorexo. Sazonar, coar e reservar.

    Praliné de pistachos
    Colocar na Thermomix os pistachos e as alcaparras. Triturar. Agregar o aceite pouco a pouco ata obter unha textura uniforme. Coar e reservar.

    Pipas de cabaza
    Colocar nun cazo o aceite da oliva a 190 ºC. Fritir as pipas (que non queden marróns). Colocar nunha platina con papel. Reservar.

    Compartir en redes sociais